SoMe-strategi

Sociale medier er en vigtig platform som forfatter. Jeg hjælper dig som forfatter med at lægge en strategi, hvor vi i samarbejde opsætter mål for din SoMe-profil. Strategien vil hjælpe dig til at få en retning på din profil og blive skarp på, hvordan du brander dig på sociale medier både før, under og efter din udgivelse.

Jeg hjælper dig med at afgrænser din målgruppe og giver overblik over de indsatser, der gavner dig i forhold til dine mål og ønsker.

Det kan tage meget tid at være på sociale medier, så en strategi og handlingsplan hjælper dig til at holde fokus. Som en del af strategien får du konkrete ideer til opslag, der passer til din strategi og som bidrager til at sætte fokus på din bog.

Din strategi bliver udviklet gennem tre møder:
1

Indledende møde: På dette møde fortæller du om dine ønsker og mål. Til mødet har du måske allerede nogle ting, du gerne vil i gang med, og du vil få feedback på din profil og gode råd at starte op med. Ud fra mødet vil jeg efterfølgende udarbejde jeg en analyse, strategi og en konkret handlingsplan.

2
Strategimødet: På dette møde fremlægger jeg analyse og mit udkast til din SoMe-strategi og handlingsplan. Vi har en dialog om indholdet, og du byder ind, så jeg kan give strategi og plan eventuelle tilpasninger. Jeg giver konkrete ideer og råd til, hvordan du kan begynde at arbejde hen mod dine mål. Efterfølgende sender jeg din SoMe-strategi og handlingsplan, som du kan bruge med det samme.
3

Opfølgningsmøde: Dette møde ligger 1 – 3 måneder efter strategimødet (du vælger, hvad der passer for dig). Her evaluerer vi, hvordan det er gået med at opnå dine mål. Du kan spørge ind til de ting, som du skal bruge til det videre arbejde med at skabe den SoMe-profil, som du ønsker.

Møderne foregår fysisk eller via Zoom. 

Vidste du, at du kan bruge et klippekort til din pr-hjælp

Scroll to Top