Anne Zenon

Mit navn er Anne Zenon. Jeg er forfatter og kommunikatør, og mit hjerte brænder for begge dele.

Min baggrund er cand.comm. (RUC). Jeg har arbejdet som kommunikationsrådgiver i 20 år, hvor jeg har arbejdet med bl.a. pressehåndtering og medieomtale, sociale medier, kommunikationsstrategier og kampagner. Jeg har skrevet tekster i alle genrer og har været redaktør og journalist på magasiner og hjemmesider.

Jeg sidder i den skønlitterære styrelse i Dansk Forfatterforening og har desuden erfaring fra kreative brancher som tidligere forlagsejer og billedkunstner.

Hos mig handler PR om at finde den rette plan for hver bog og finde ind til de unikke historier, som hver bog rummer. Jeg hjælper med kontakt til anmeldere og bogbloggere, men også at åbne op for det øvrige medielandskab, hvor der kan være masser af gode mulighed for at skabe  værdifuld bogomtale.

Jeg finder den stærke mediehistorie for dig, der har skrevet fx en roman, digtsamling, krimi, børnebog eller en fagbog. 

Når jeg laver PR for en forfatter, ser jeg det som min fornemmeste opgave at finde den stærke historie et sted mellem dig og bogen. En historie der bringer din bog i spil i medierne.

Jeg hjælper også med at give din bog synlighed på andre måder som fx at kontakte anmeldere, bogbloggere, skrive et blogindlæg, kronik, nyhedsbreve eller hjælper med at skabe en strategi for dine sociale medier. 

Se mere under mine ydelser.

Er du på vej med en bog, men ikke er helt i mål tilbyder jeg også bogrådgivning til forfattere med en bogide, der ikke har taget endelig form. Se mere under bogrådgivning. 

Hvis du vil have hjælp til at få din bog synlig i medierne, så send mig en mail. Jeg samarbejder både med forfattere og forlag.
Er du interesseret i at se noget af mit tidligere arbejde?
Scroll to Top