Handelsbetingelser

HistorieAgenten ønsker at hjælpe dig bedst muligt med din forfatter-PR. Jeg bestræber mig på at give dig den bedste service og rådgivning om de onlineprodukter, du køber hos mig. Nedenfor finder du de gældende vilkår for at handle hos på HistorieAgenten.dk. Handelsbetingelserne vedrører alene HistorieAgentens onlineprodukter.

Hvis du fortryder dit køb
Når du handler på HistorieAgenten.dk, er du velkommen til at fortryde. Skriv til mig hvorfor du ikke kunne bruge kurset, og så refunderer jeg beløbet, du har betalt. Beløbet kan ikke refunderes, hvis kurset ikke leder til medieomtale, der er er mange præmisser for at dette sker. En forudsætning for at få for kurset “Sådan finder du mediehistorier, som giver din bog omtale” er, at du ikke har gennemført mere end to moduler.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig (under forudsætning af, at du reklamerer senest 24 måneder efter købet).

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du skrive til kontakt@annezenon.dk eller ringe på 6091 7655.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. En af betingelserne er, at du skal have rettet henvendelse til den erhvervsdrivende, inden du går videre med sagen:
Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000
www.kfst.dk

Personoplysninger
HistorieAgenten behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven.
Oplysninger, som kan knyttes til dig som person, vil ikke blive tilgængelige for andre virksomheder eller kunne kobles til andre eksterne registre.
Vi opbevarer kun dine oplysninger som mailadresse og navn. ifm. din adgang til dit online produkt på MemberVault.

Kortoplysninger
Når du handler hos HistorieAgenten behandles kortoplysningerne af Stripe, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Generelle oplysninger
HistorieAgenten
CVR. nr. 41394994
Vesterbrogade 148C, 2. th.
1620 København V
E-mail: kontakt@annezenon.dk

Telefon 6091 7655

Scroll to Top